Το λευκό ελληνικό μάρμαρο έβαλε τη σφραγίδα του σε πολυτελή κτίρια της Νέας Υόρκης με προμηθεύτρια εταιρεία την «Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες». Κτήρια όπως αυτό της Bankers’ Trust, όπου στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και το περίφημο Four Season Restaurant στο 280 της Park Avenue και το κτήριο 432 Park Avenue Residencies στο Manhattan , είναι χαρακτηριστικά δείγματα της προτίμησης των κατασκευαστών στο λευκό δολομιτικό μάρμαρο της Δράμας και συγκεκριμένα στο προϊόν «ARISTON» της εταιρείας «Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτης».

H προτίμηση στο μάρμαρο αυτό έναντι άλλων ανταγωνιστών, από απαιτητικούς αρχιτέκτονες, επενδυτές και ιδιοκτήτες πανάκριβων κατασκευών, οφείλεται στα φυσικά του χαρακτηριστικά αλλά και την υψηλή τεχνογνωσία της «Παυλίδη ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες», στην εκτέλεση έργων υψηλής προστιθέμενης αξίας, μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

Η Εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της προμηθεύοντας λευκό μάρμαρο “ARISTON” στα πολυτελή υπό ανέγερση κτήρια όπως το 111 Μurrey Street στο Tribeca του Manhattan και στο Porche Design Tower στο Miami της Florida.