Το πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» έχει ήδη αποσπάσει τρία βραβεία.

Καινοτόμο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Καλός Οδηγός» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, συνεχίζει να διανύει μια διαδρομή γεμάτη αναγνώριση και επιβράβευση κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις.

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Επικοινωνίας/Καμπάνια Δέσμευσης Εργαζόμενων» των φετινών Hellenic Responsible Business Awards αποτελεί την πιο πρόσφατη διάκριση του διαδραστικού προγράμματος οδικής ασφάλειας «Καλός Οδηγός». Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards αναγνώρισε την μακρόχρονη προσπάθεια και επένδυση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στη δια βίου εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Παράλληλα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» αναδείχθηκε μέσα στο 2017 μεταξύ των 5 πιο επιτυχημένων και πρωτοπόρων πρωτοβουλιών, αποσπώντας το Βραβείο Αριστείας στην Οδική Ασφάλεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η κριτική επιτροπή ανάμεσα σε 100 υποψηφιότητες ξεχώρισε το ελληνικό πρόγραμμα για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά του, καθώς και την ευρηματικότητά του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αναφορικά με την προσέγγιση των επαγγελματιών οδηγών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό διακρίθηκε στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ένας καταξιωμένος θεσμός που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος. Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ απέσπασε το αριστείο στην κατηγορία «Εργαζόμενοι – Μεγάλες Επιχειρήσεις». Η διάκριση αυτή αντανακλά τη δέσμευση του Ομίλου να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια των εργαζόμενων και συνεργατών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι σημαντικές διακρίσεις αφορούν στο πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» που σχεδιάστηκε ειδικά για τους παραπάνω από 600 επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Το πρόγραμμα αποτελείται από αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια και διαδραστικές ερωτήσεις που προβάλλονται από την ψηφιακή πλατφόρμα www.kalosodigos.gr, ενώ καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων οδικής ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί στην καθημερινότητά τους.